Nieuwsbrief 06/09 TRANSLATE

Nieuwsbrief 06/09 TRANSLATE

Google translate 

How do I translate the newsletter? Watch this video.

* Comment traduire la lettre avec les nouvelles de l'école? Regarde cette video.

Een nieuwsbrief gemist?
Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden onder: "ouders - nieuwsbrieven".

__________________________________________________ 

Beste ouders en kinderen

Wat een week...

De eerste schoolweek is altijd druk, maar met al de bouwwerken en de vele aanpassingen was deze week toch speciaal. Een andere ingang, nog een andere uitgang, refters op nieuwe locaties, speelplaatsen die niet volledig bruikbaar zijn,... Gelukkig lijken de nieuwe afspraken heel snel opgepikt door onze leerlingen en ouders. In de komende maanden zullen we waarschijnlijk nog wel moeten bijsturen. We houden jullie op de hoogte.

Volgende week woensdag is er de startviering. Alle kinderen mogen die dag extra kleurrijk naar school komen. Ons jaarthema ‘Bij ons werken alle kleuren samen’ staat centraal in de viering.

We kwamen deze week ook op TV. De kinderen uit het vierde hebben er naast hun unieke locatie ook nog een TV-verhaal bij om nooit meer te vergeten.

Maandag starten we met de naschoolse sport. We hadden zoveel inschrijvingen dat we de omnisport helaas moesten opsplitsen. Kijk goed op het inschrijvingsformulier wie wanneer kan sporten. De teller staat op 146 sportieve kinderen. Ook onze muzikale initiatie is volzet. Benieuwd naar de tonen die uit onze ‘Stage’ zullen komen.

Alle klassen draaien intussen weer op volle toeren. Er zijn al 5 infoavonden geweest met een heel grote opkomst. De rest is voor volgende week en voor maandag 16 september. We voorzien ook nog een infoavond rond ons project warme school in november. Meer info volgt.

Zoals jullie reeds merkten heeft het weinig zin om de Watermolenwal binnen te rijden. Maak gebruik van de parking, laat kinderen meegaan met de thuisrijen of parkeer op wandelafstand en laat je kind tot daar meestappen met de thuisrij. De parking van onze buren van de Verilin is voor hun bezoekers en werknemers. Gelieve dit te respecteren. Weet dat je de Watermolenwal ook via het kerkhof kan uitrijden. Keren in de straat is echt geen goed idee. Bedankt om het voor onze kinderen veilig te houden.

Hieronder ook een aantal flyers van diverse clubs. Alle zaken komen digitaal mee naar huis. We blijven papieren folders zoveel als mogelijk vermijden.

Onze ouderraad nodigt jullie allemaal uit voor een glas op hun eerste ouderbar op vrijdag 13 september voor de Chirolokalen. Samen heffen we het glas op een fantastisch nieuw schooljaar. Graag tot dan!

Voor iedereen een fijn Tinekesweekend!

Directeur Jo

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------